Breaking News
11 Μαρτίου 2021

Με επιστολή της η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας

 

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας απέστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, για την επαναφορά των προπονήσεων στη Football League.

Η επιστολή της διοργανώτριας αρχής αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τα άμεσα αντανακλαστικά και τις κινήσεις σας που οδήγησαν στην επαναφορά των προπονήσεων στις επτά ομάδες της Football League που προπονούνται στις βαθυκόκκινες περιοχές.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο εβδομαδιαίως και κατά γράμμα, όπως πράττουμε έως σήμερα και έχει οδηγήσει στη διενέργεια 6482 τεστ στις κατηγορίες μας με μόλις πέντε κρούσματα χωρίς την παραμικρή διασπορά».
Διαβάστε επίσης:

 Πινγκ πονγκ ΑμεΑ: Ολοκληρώθηκε το προπονητικό καμπ στην Αθήνα

Εξειδίκευση Σταϊκούρα: Tα μέτρα για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics