Breaking News
12 Μαρτίου 2021

Η Ελληνίδα ξιφομάχος μπαίνει αύριο στους αγώνες

Αύριο (Σάββατο, 13/3) αρχίζει το παγκόσμιο κύπελλο της σπάθης στη Βουδαπέστη, με την ελπίδα η Ελλάδα να εξασφαλίσει ακόμη ένα ολυμπιακό εισιτήριο

Η Δώρα Γκουντούρα, που λίγο πριν αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, μίλησε μαζί με τον προπονητή της Θανάση Δελενίκα, στο sports3.gr, λόγω της 13ης θέσης, που κατέχει στην παγκόσμια κατάταξη, αγωνίζεται στο κυρίως ταμπλό με αξιώσεις, για την ολυμπιακή πρόκριση.

Αυτοί οι αγώνες είναι η τελευταία ευκαιρία ολυμπιακής πρόκρισης, μέσω της οριστικοποίησης της παγκόσμιας κατάταξης.

Αύριο αγωνίζεται και δεύτερη Ελληνίδα, η Δέσποινα Γεωργιάδου (Νο 34), στο 15ο όμιλο με αντιπάλους τις: Αγιάκα Μουκάε (Ιαπωνία), Τεοντόρα Κακιάνι (Γεωργία), Σαμπίνα Μάρτις (Ρουμανία), Παολίνα Ποράντα (Πολωνία), Μαρία Αντζέλικα Ναρβάεζ Μπλάνκο (Κολομβία), Γιούλια Μπακάστοβα (Ουκρανία)
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 12/03

Βαζέχα για Νιόπλια: «Σίγουρα θα σώσει τον ΟΦΗ»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics