Breaking News
12 Μαρτίου 2021

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας, συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για τα παιχνίδια της Εθνικής στα τέλη Μαρτίου τον Γιώργο Γιακουμάκη.


Ο Γιώργος Γιακουμάκης πραγματοποιεί μια ονειρική σεζόν με τη φανέλα της Φένλο στην Ολλανδία, έχοντας σημειώσει 26 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Eredivisie!

Με ανακοίνωσή της, η Φένλο έκανε γνωστό πως ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Τζον Φαν'τ Σιπ για τα παιχνίδια του Μαρτίου. Ο Γιακουμάκης έχει φορέσει άλλες τρεις φορές το εθνόσημο στο στήθος, έχοντας πετύχει μάλιστα και ένα γκολ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μέσα στο μήνα θα δώσει δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 με Ισπανία (25/3, εκτός) και Γεωργία (31/3, εντός), και ένα φιλικό με την Ονδούρα (28/3, εντός).
sport-fm.gr
Διαβάστε επίσης:

Δώρα Γκουντούρα: Τόκιο μέσω Βουδαπέστης

Όλα τα ζώδια 12/03

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics