Breaking News
12 Μαρτίου 2021

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τρίγκας 


Ο Tom Brady με τη φανέλα των Tampa Bay Buccaneers

Ο Τομ Μπρέιντι συνεχίζει στους Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς για ακόμη ένα χρόνο, με στόχο να κατακτήσει το 8ο πρωτάθλημα της καριέρας του και να γιγαντώσει ακόμη περισσότερο τον μύθο του.
facebook_logoSharetwitter_logoTweet
Πριν από ένα μήνα, ο Τομ Μπρέιντι κατέκτησε το 7ο πρωτάθλημα της καριέρας του, ως μέλος των Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς. Μία συνεργασία που πολλοί δεν πίστευαν πως θα εξελιχθεί με τόσο μεγάλη επιτυχία, τόσο γρήγορα. Κι όμως, έκανε... τη δουλειά στο Super Bowl LB απέναντι στους Κάνσας Σίτι Τσιφς και τώρα βάζει πλώρη για την επόμενη σεζόν.

Όπως αποκάλυψε ο Ίαν Ράποπορτ, ο GOAT του NFL συμφώνησε με τους Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς για να υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο, με στόχο να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο. Τα οικονομικά δεδομένα αυτής επιτρέπουν μάλιστα στον οργανισμό να κυνηγήσει κάποια καλά συμπληρωματικά κομμάτια για το ρόστερ στη διάρκεια της free agency, ώστε να αποτελέσουν την ασπίδα για τον Τομ Μπρέιντι το 2021/22.

sport24.gr

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Ελλάδας: Στις κλήσεις του Φαν'τ Σιπ ο Γιακουμάκης

Δώρα Γκουντούρα: Τόκιο μέσω Βουδαπέστης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics