Breaking News
20 Μαρτίου 2021

Το Σαββατοκύριακο η χώρα θα μοιραστεί στα δύο καιρικά με κρύο, βροχές και χιόνια στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα και σκόνη, νοτιάδες και ανεβασμένες θερμοκρασίες στις νότιες περιοχές της χώρας.

Πιο ισχυρές θα είναι οι βροχές την Κυριακή κυρίως στη βορειοδυτική Ελλάδα, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Άστατος θα είναι ο καιρός και την Δευτέρα. Σε σημαντική πτώση η θερμοκρασία από την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 0 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με βροχές και το θερμόμετρο από 6 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις, βαθμιαία βροχές και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς.

Στην Πάτρα παροδικές βροχές.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με σκόνη στην ατμόσφαιρα και παροδικές βροχές που βαθμιαία θα σταματήσουν. Ο υδράργυρος από 4 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανές ασθενείς βροχές και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες παροδικές βροχές το πρωί και στη συνέχεια ηλιοφάνεια με αρκετή σκόνη. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, παροδικές βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αυξημένη συννεφιά με βροχές και χιόνια στα πιο ορεινά. Ο υδράργυρος από 6 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, αρκετή συννεφιά με σκόνη και βροχές κυρίως το πρωί . Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Διαβάστε επίσης:

ΑΜΕΑ: Ρεκόρ Ευρώπης ο Τζούνης στη δισκοβολία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics