Breaking News
21 Μαρτίου 2021

Επιμέλεια: Κώστας Αυγουστάκης
Ο Μακέντα πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τα playoffs


Ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό κόντρα στον Αστέρα για την 1η αγωνιστική των playoffs χάρη σε δύο τέρματα του Φεντερίκο Μακέντα στο 58' και στο 59'.

ΟΠαναθηναϊκός έκανε το 0-2 κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη για την 1η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten με δύο τέρματα του Φεντερίκο Μακέντα. Στο 58', ο Χουάνκαρ βρέθηκε στα δεξιά, έκανε σέντρα με το αριστερό προς το ύψος του πέναλτι, ο Μακέντα πήρε μια κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

 Στο 59' ξανά ο Χουάνκαρ βρέθηκε στα αριστερά, πραγματοποίησε παράλληλη συρτή μπαλιά προς τον Ιταλό στράικερ των πρασίνων, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Παπαδόπουλου για το 0-2.
sport24.gr
Διαβάστε επίσης:

NBA: Με «Greek Freak» το Top 10 [vid]

21 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics