Breaking News
23 Μαρτίου 2021

Αλπικό Σκι: Πανελλήνιο πρωτάθλημα: Πρωταθλητές Γκιννής και Τσιόβολου στη Βασιλίτσα

 

Στη Βασιλίτσα (19 και 20 Μαρτίου) πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλπικών αγωνισμάτων των κατηγοριών αντρών και γυναικών. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 4 αγωνίσματα τεχνικής κατάβασης με τους Αλέξανδρο Γκιννή (AJ) και Μένια Τσιόβολου να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, καθώς κατέκτησαν από 3 και 4 χρυσά μετάλλια, αντίστοιχα.

Στους άντρες, ο AJ ήταν ο μεγάλος νικητής στην τεχνική κατάβαση, στην πρεμιέρα των αγώνων. Ο 26άχρονος, του οποίου η συμμετοχή έδωσε λάμψη στους αγώνες, σημείωσε το γρηγορότερο χρόνο ολοκληρώνοντας το πρώτο σκέλος σε 46.82 το δεύτερο σε 43.54 και με συνολικό χρόνο 1:30.36 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο συγκεντρώνοντας παράλληλα 43,58 βαθμούς FIS.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιάννης Αντώνιου, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τον αθλητή του ΕΟΣ Καρπενησίου να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Η μεγάλη μάχη έγινε για το χάλκινο μετάλλιο με τους Μάνο Ζωγράφο και Χρήστο Μαρμαρέλλη να παλεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή για την είσοδο στα μετάλλια.

Η Μάνια Τσιόβολου ξεχώρισε στις γυναίκες

Στις γυναίκες, η αθλήτρια του ΕΟΣ Βόλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στην τεχνική κατάβαση 1:39.60 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, συγκεντρώνοντας παράλληλα 109,77 βαθμούς FIS.

Την Τσιόβολου ακολούθησε η συναθλήτριά της, στον ΕΟΣ Βόλου, Μαρινίτα Καλτσογιάννη, με την 17χρονη να σημειώνει την τρίτη καλύτερη επίδοση-όσον αφορά στους βαθμούς-τη φετινή σεζόν και με το συνολικό 1:42.22 πήρε το ασημένιο μετάλλιο, αλλά και 128,37 βαθμούς FIS.

Η αθλήτρια του Πανσερραϊκού Φανή Μαρμαρέλη με συνολικό χρόνο 1:42.52 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και 131.17 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της FIS.
Sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Με Πετρούνια η ελληνική «δεκάδα»

Ρουμανία: «Μπούκαρε» γυμνή σε εκπομπή και πέταξε πέτρα στην παρουσιάστρια![vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics