Breaking News
24 Μαρτίου 2021

Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Νοσταλγία για ξέγνοιαστες στιγμές.

Κριός

 

Η ανάγκη να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Μην απογοητεύεστε και κυρίως μην απελπίζεστε.

Ταύρος

Σήμερα ένα προσωπικό θέμα θα πάρει χρόνο από την ημέρα σας. Το σπίτι και η οικογένεια μπορούν να σας στηρίξουν.

Δίδυμοι

Σήμερα η επικοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει αρκεί να είστε και εσείς συνεπής και ανοιχτή/ός προς ιδέες και μηνύματα που θέλουν να σας μεταφέρουν οι άνθρωποι που έχετε κοντά σας.

Καρκίνος

Σήμερα μην τα παίρνετε όλα της μετρητής. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και αφεθείτε στην ροή.

Λέων

Σήμερα μπορείτε να κάνετε πράγματα που θέλετε αρκεί να σχετίζονται ή να βοηθούν την εικόνα και την προβολή σας.

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Η προσωπική σας ικανοποίηση θα πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα.

Ζυγός

Σήμερα ασχοληθείτε με ότι μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί μέσα σε ομάδες ή με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο και όραμα.

Σκορπιός

Πολλές σκέψεις γύρω από επαγγελματικά θέματα κυρίως έρχονται σήμερα. Με σύνεση και ηρεμία βάλτε τις σε μια σειρά και προτεραιότητα.

Τοξότης

Εναλλαγές έχει μέσα στην σημερινή ημέρα η διάθεσή σας. Καλή ημέρα για να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας δώσουν προσωπική ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Εάν σήμερα προκύψουν οικονομικά θέματα ή συζητήσεις σχετικά, θα πρέπει να προσέξετε τα πιθανά ρίσκα. Θα πρέπει να μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις τις οποίες θα προκύψουν.

Υδροχόος

Εάν τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα θέλετε σήμερα δεν σημαίνει πως πρέπει να μείνετε αδρανής ή να μπείτε σε απόσυρση. Απεναντίας επανεξετάσετε τα δεδομένα και επανατοποθετηθείτε κατά περίπτωση.

Ιχθύες

Πράγματα μπορούν αν εξελιχθούν με σταθερούς ρυθμούς ακόμη και εάν είναι αργοί. Η ισορροπία θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας.

Πηγή: portraits.gr

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζογλου κατά Αυγενάκη

NBA Top 5 με «απογείωση» Ρόμπινσον [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics