Breaking News
26 Μαρτίου 2021

Χωρίς τους Σαρρή, Νεράλ και Σερβιλάκη ταξιδεύει ο Εργοτέλης στην Ξάνθη, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

 

  Eπιμέλεια: Πάνος Κατσαρός

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη το Σάββατο (27/03). Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, ακολούθησε επιθετική τακτική και δίτερμα σύντομης διάρκειας ενώ στο τέλος οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στην εκτέλεση στατικών φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σαρρής ενώ εκτός έμειναν οι Neral και Σερβιλάκης. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής, με το Νεράλ να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και τον Σερβιλάκη να έχει συμπληρώσει κάρτες.

Η αποστολή του Εργοτέλη: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Bote, Ποζατζίδης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Κόλα, Αλεξάκης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Kwateng, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης

athleticradio.gr
Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ - Νέβα 29-27: Στους "4" του EHF European Cup η Ένωση [vid]

ΟΦΗ: Με Γρίβα-Διαμαντή η προπόνηση

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics