Breaking News
28 Μαρτίου 2021

Moto GP - Κατάρ: Κάνοντας μια καταπληκτική προσπάθεια άφησε πίσω του τις τρεις Yamaha των Κουαρταραρό, Βινιάλες και Βαλεντίνο Ρόσι

 

H Ducati ξεκινά με το δεξί τη χρονιά του 2021. Ο Πέκο Μπανάια πέτυχε ρεκόρ πίστας στο Κατάρ, με ένα χρόνο που δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να τον χτυπήσει. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ταχύτητα της μοτοσικλέτας του αλλά και την πιο φιλική συμπεριφορά της που την έχει κάνει περισσότερο προβλέψιμη στο όριο, όπως ήδη έχουμε δει από τα δοκιμαστικά.

Ο 24χρονος αναβάτης της Ducati θα ξεκινήσει από την pole position τον πρώτο αγώνα της χρονιάς και πίσω του θα έχει τον Φάμπιο Κουαρταραρό, που διανύει τον πρώτο του χρόνο στην εργοστασιακή Yamaha. Ο teammate του Γάλλου, Μάβερικ Βινιάλες, έχει την τρίτη θέση δίνοντας το 2-3 στη Yamaha και τέταρτος βρίσκεται ο Βαλεντίνο Ρόσι που στις κατατακτήριες δοκιμές μας εξέπληξε θετικά με τις επιδόσεις του.

Στη δορυφορική Petronas Yamaha πλέον, ο Ιταλός ήταν ανταγωνιστικός και έχασε για λίγο την πρώτη γραμμή εκκίνησης από τον Βινιάλες. Μετά από το σερί των τριών Yamaha βρίσκεται και ο άλλος αναβάτης της Ducati, Τζακ Μίλερ, που επίσης δείχνει αρκετά γρήγορος. Ζαρκό και Μορμπιντέλι των Pramac και Petronas Yamaha τον ακολουθούν, ενώ όγδοος βρίσκεται ο Αλέιξ Εσπαργκαρό.

Η Aprilia του Αλέιξ φαίνεται σημαντικά αναβαθμισμένη και οι δηλώσεις του αναβάτη μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικές. Οι δύο Suzuki των Ρινς και Μιρ κλείνουν τη δεκάδα. Παρακάτω βλέπετε τους χρόνους των αναβατών, μαζί με τη σειρά εκκίνησης του αγώνα της Κυριακής στο Κατάρ.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Καράτε: Εκλογές στις 22 Μαΐου

Μαρία Σάκκαρη: Ώρα για πρόκριση

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics