Breaking News
28 Μαρτίου 2021

Συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ στη Δαμάστα.

Παίκτης της Δαμάστας είναι ο Λούσιο Μεχμετάι, ο οποίος θα αγωνιστεί δανεικός από τον Εργοτέλη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο ΑΟ Δαμάστας και το ρόστερ του γεμίζει με νέα ταλέντα, χτίζοντας την ομάδα του μέλλοντος.

 Ο Λούσιο Μεχμετάι (γεν. 2002) αποτελεί νέο απόκτημα του ΑΟ Δαμάστας, παίρνοντας και εκείνος την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί δημιούργημα της Ακαδημίας του Εργοτέλη, έχοντας περάσει απ’ όλα τα στάδια, δηλαδή αγωνιστικά τμήματα ακαδημίας στο Μαρτινέγκο, Κανάρια, Νέους Εργοτέλη και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα Κ19 του συλλόγου.

Ο ΑΟ Δαμάστας και ο Εργοτέλης συμφώνησαν για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ακραίος μπακ, με υποσχετική και προοπτική για το μέλλον.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Λούσιο Μεχμετάι και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων».
onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα - Χανιά 0-2 Νικηφόρα πέρασαν από τα Τρίκαλα τα Χανιά [vid]

Ελλάδα – Ονδούρα 2-1[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics