Breaking News
30 Μαρτίου 2021

Κώστας Λάππας  
Γ’ εθνική: Επανεκκίνηση την Τετάρτη (7/4) με τα εξ αναβολής

 

Οι εκλογές της ΕΠΟ ανέβαλαν την άμεση επανεκκίνηση στη Γ’ εθνική, αλλά αυτή θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (7/4) με τα εξ αναβολής ματς.
Η ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε το Σάββατο (27/3) έδινε την δυνατότητα στη Γ’ εθνική να επανεκκινήσει στις 4 Απρίλη, ωστόσο οι εκλογές της ΕΠΟ έφεραν αναγκαστικές αλλαγές στις ημερομηνίες.

Την Παρασκευή (2/4) αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και προφανώς είναι αδύνατο να οριστούν αγώνες το σαββατοκύριακο.

 Η επικρατέστερη ημερομηνία για να αρχίσει ξανά η Γ’ εθνική είναι η Κυριακή (11/4), ωστόσο προκρίνεται η Τετάρτη (7/4).

Όχι, όμως, και για τους 10 ομίλους, αλλά για όσους έχουν έχουν… χρωστούμενα. Δηλαδή για όσους υπάρχουν αναμετρήσεις που αναβλήθηκαν εξαιτίας του κορονοϊού.

Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία που προκύπτει από κύκλους μέσα από την ΕΠΟ και αναμένεται να εγκριθεί την Παρασκευή.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων, την προεδρία της οποίας θα αναλάβει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος της Ε.Ε. Άγγελος Δανιήλ, θα προχωρήσει άμεσα στους ορισμούς των εξ αναβολής αγώνων της Τετάρτης (7/4).
Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ – Νέο σοκ: Ρήξη χιαστών ο Στάικος!

SPECIAL OLYMPICS HELLAS: 33 Χρόνια Άθλησης και Προσφοράς στα Άτομα με Νοητική Αναπηρία!

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics