Breaking News
31 Μαρτίου 2021

Miami Open - Σάκκαρη: Η Ελληνίδα ήταν απίθανη απέναντι στη Ναόμι Οσάκα και... σμπαράλιασε την αντίσταση της Γιαπωνέζας με 2-0 σετ (6-0, 6-4)
Γιάννης Νιαστίτης

 

Ήταν το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, αλλά είχε ένα πλεονέκτημα απέναντι στη Ναόμι Οσάκα (Νο. 2). Τη δίψα της να κάνει το βήμα παραπάνω, καθώς φέτος έχει δείξει ότι δεν έχει… ταβάνι. Η Μαρία Σάκκαρη (Νο. 25) έκανε το τέλειο παιχνίδι και υποχρέωσε σε μια ταπεινωτική ήττα την αντίπαλο της με 2-0 σετ (6-0, 6-4), που με την εξαίρεση των αρχών του δεύτερου σετ, περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Σάκκαρη: Ονειρικό σετ και 1-0, χωρίς χαμένο γκέιμ και μόλις… 8 χαμένους πόντους

Η Σάκκαρη θα μπει φουριόζα στο ματς και στηριζόμενη στις εκπληκτικές επιστροφές τις κυρίως με το backhand της, θα κάνει το μπρέικ για το 1-0 στο πρώτο σέρβις – γκέιμ της Οσάκα, παρ’ότι αρχικά θα βρεθεί πίσω στο σκορ με 40-0. Εύκολα και ακούραστα θα «κρατήσει» το δικό της σερβίς για το 2-0. Με τη δεδομένη αδυναμία της Οσάκα να «βρει» πρώτο σερβίς στην αρχή του αγώνα (μόλις 5/16 «περασμένα» πρώτα έως εκείνη τη στιγμή), η Σάκκαρη θα κάνει νέο μπρέικ και θα φτάσει στο 3-0.

 sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Football League: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής (video)

UEFA: Αποφάσισε την άρση του περιορισμού του 30% στην παρουσία φιλάθλων

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics