Breaking News
01 Απριλίου 2021

Α' Γυναικών, 6η αγωνιστική: Με τη νίκη αυτή έφτασε στους 10 βαθμούς ο Νηρέας και ισοβάθμησε με την 4η ΑΕΚ

 

Με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη συνοδεύτηκε η επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα πόλο της Α’ Γυναικών για τον Νηρέα Χαλανδρίου. Η ομάδα του Ανέστη Πεσματζόγλου απέδρασε με ένα σπουδαίο «διπλό» από την Κρήτη, καθώς επιβλήθηκε με 12-6 επί του νεανικού ΝΟ Ρεθύμνου, στην τυπική έδρα του τελευταίου, στο κολυμβητήριο των Χανίων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και έφθασε τους 10 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην 4η θέση της βαθμολογίας με την ΑΕΚ.

Τα κορίτσια του Κουνδουράκη αντέδρασαν μόνο στην πρώτη περίοδο του αγώνα. Στη συνέχεια η επικράτηση του Νηρέα ήταν ολοκληρωτική, με πολύ καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση και έφθασε εύκολα στην τελική νίκη, παρότι αγωνιζόταν χωρίς τις Ιφιγένεια Μαυρωτά και Βίρνα Νιαρχάκου. Το Ρέθυμνο παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς συγκομιδή βαθμών. Κορυφαίες σκόρερ για την ομάδα του Χαλανδρίου οι διεθνείς Μπόβαλη και Αγγελίδη, που πέτυχαν από 3 γκολ, ενώ για τις Ρεθυμνιώτισσσες η Κυριακάκη πέτυχε 5 γκολ.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6-12

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-3, 1-3, 3-3.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού 1, Κυριακάκη 5, Γαβαλά, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Παντελιδάκη.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο 1, Ρουσσάκη, Κουτσάφτη, Α. Κοβάτσεβιτς, Πάτερου 2, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 3, Αγγελίδη 3, Παναγιότι 1, Κάσσαρη 2, Αρβανιτάκη.

Διαιτητές: Δασκαλάκης – Καζούλης

Διαβάστε επίσης:

Απέραντος θρήνος: Έφυγε από τη ζωή ο Δ. Γεωργαλής

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο FIBA Hall Of Fame!

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics