Breaking News
04 Απριλίου 2021

Είχε πει πως στοχεύει στον τίτλο και το αποδεικνύει: ο Φάμπιο Κουαρταραρό μόλις στον 2ο αγώνα του στην εργοστασιακή Yamaha πήρε τη νίκη στο Κατάρ, αφήνοντας πίσω του Ζαρκό και Μάρτιν με Ducati.


Ο Γάλλος αναβάτης έφυγε στα τέλη του 2020 από την Petronas για να πάει στην εργοστασιακή Yamaha και απέδειξε στην πράξη γιατί είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για το φετινό τίτλο: στον δεύτερο σερί αγώνα που διεξήχθη στο Κατάρ ο Φάμπιο πήρε την σκυτάλη από τον team-mate του, τον Μάβερικ Βινιάλες που είχε νικήσει τη. προηγούμενη Κυριακή, και απογειώθηκε από το μέσο του grand prix βάζοντας κάτω τις Ducati και παίρνοντας παλικαρίσια καρό σημαία.

Πίσω από τον Κουαρταρατό τερμάτισαν οι δύο Pramac με Ζαρκό και Μάρτιν (οδηγούσε όλο τον αγώνα σχεδόν ο ρούκι στη Μεγάλη Κατηγορία, αλλά στο τέλος έπεσε στην 3η θέση), με τους Ρινς, Βινάλες, Μπανάια, Μιρ, Μπίντερ, Μίλερ και Αλέιξ Εσπαργκαρό να συμπληρώνουν τη δεκάδα, από την οποία απουσίαζαν γι' ακόμα μία φορά οι δύο δορυφορικές Yamaha, καθώς ο Μορμπιντέλι ήταν 12ος και ο Βαλεντίνο Ρόσι μόλις 16ος.

Διπλός θρίαμβος Yamaha λοιπόν στους δύο πρώτους αγώνες και τώρα...

Και τώρα περιμένουμε να δούμε πότε θα επιστρέψει ο Μαρκ Μάρκεθ.
sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-5: [vid]

Ποδηλατικός Γύρος Ρόδου: Θρίαμβος για τον Τορν Γκούντμεσταντ,

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics