Breaking News
06 Απριλίου 2021

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική επανέναρξη στην Γ' Εθνική στις 11 Απριλίου.

 

Η επανέναρξη θα γίνει από εκεί που σταμάτησε το πρωτάθλημα και θα ολοκληρωθεί με διεξαγωγή του πρώτου γύρου.

Ο Μηνάς Αλμπαντάκης με τον Γιώργο Χατζάκη στην εκπομπή SportsView του crete2day.com αναλύουν τον Κρήτικό όμιλό μαζί με τους Μάνο Μαρκάκη από το Λασίθι, τον Ηλία Βουρτζούμη από το Ρέθυμνο και τον Κώστα Νίτσε από τα Χανιά.

Οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον όμιλο τους θα μπουν σε δύο μίνι ομίλους ανόδου (Όμιλοι 1 έως 5 στον πρώτο και όμιλοι 6 έως 10 στον δεύτερο) και όποια ομάδα τερματίσει πρώτη σε καθένα από τους δύο ομίλους θα πάρουν την άνοδο στη Football League.

Να σημειωθεί, επίσης, πως οι αγώνες στους δύο αυτούς ομίλους θα είναι μονοί και όχι διπλοί, λόγω έλλειψης χρόνου ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος.

 Διαβάστε επίσης:

Λ. Αυγενάκης: «Δημιουργούμε συνθήκες αξιοπιστίας,ανταγωνιστικότητας

Με Τόλιου Γκιώνη, Σγουρόπουλο, στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics