Breaking News
06 Απριλίου 2021

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές Νίκος Πέϊος και Κυριάκος Μαζουλουξής μίλησαν στην κάμερα του Ergotelis TV στο youtube για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα (07/04 , 15.30).

 

Ο Γιάννης Ταουσιάνης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το ζητούμενο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι να έχουμε ναι μεν το αγωνιστικό πρόσωπο που ζητάμε και εκφράζει τον Εργοτέλη, αλλά ταυτόχρονα να είμαστε συγκεντρωμένοι στις στιγμές. Αυτό είναι που μας λείπει στα τελευταία παιχνίδια καθώς όλα τα ματς κρίνονται στις στιγμές.»

Ο Νίκος Πέιος, με την σειρά του τόνισε:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς είμαστε σε ένα δύσκολο σημείο, σε μια δύσκολη κατάσταση με αρνητικά αποτελέσματα, κάτι που δεν το περιμέναμε. Μέχρι το ματς με τη Δράμα, ήμασταν πολύ καλά, σε πολύ καλό σημείο. Πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να το ξεπεράσουμε.»

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής τέλος, σχολίασε:

«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, ώστε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.»

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 06/04

Ο ΟΦΗ έχει μόνο 2 πανέτοιμους μεσοεπιθετικούς... τον Στάρτζεον!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics