Breaking News
06 Απριλίου 2021

Μοτοκρός - Θάνατος: Βίντεο με σκληρές εικόνες

 

Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του σε ηλικία 23 ετών ο Αργεντινός, Αλμπέρτο Ζαπάτα. Ο μονόχειρας οδηγός μοτοκρός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, έπεσε στο έδαφος και βρέθηκε στις ρόδες δύο άλλων οδηγών. Το μοιραίο δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή σε αγώνα στην επαρχία της Κόρδοβα στην πατρίδα του.

Ο «Wey» είχε μόλις επιστρέψει στους αγώνες μετά από ένα ατύχημα που είχε τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Ζαπάτα είχε σωθεί επειδή ένας διερχόμενος οδηγός είχε σταματήσει την αιμορραγία από το χέρι του. Λόγω του ατυχήματος οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το ένα χέρι του. Ο 23χρονος, όμως δεν το έβαλε κάτω και με ένα χέρι επέστρεψε στο πάθος του, που ήταν οι αγώνες μoτοκρός,

 Ο κυβερνήτης της επαρχίας Σαν Χουάν, από όπου και καταγόταν ο Ζαπάτα τοποθετήθηκε για το τραγικό δυστύχημα επισημαίνοντας τα εξής: «Είμαι συντετριμμένος από τα θλιβερά νέα του θανάτου του Wey Zapata, συλλυπούμαι την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη, πολεμιστή. Στο Σαν Χουάν θα σε θυμόμαστε ως σπουδαίο αθλητή και μεγάλο αγωνιστή».

To βίντεο του δυστυχήματος (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ταουσιάνης: «Προσοχή στις στιγμές με Διαγόρα» [vid]

Όλα τα ζώδια 06/04

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics