Breaking News
07 Απριλίου 2021

Τάσος Βουγιουκλίδης 
Σταματία Σκαρβέλη: ξεκινάει τους αγώνες αύριο 8/4 στο Τενεσσί!



Τους αγώνες της στη θερινή σεζόν ξεκινάει η Σταματία Σκαρβέλη με απώτερο στόχο τη συμμετοχή και μία καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Μια ακόμη Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κάνει το ντεμπούτο της σε αγώνα που θα γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στα πλαίσια της φετινής θερινής σεζόν του ανοιχτού στίβου. Εκεί όπου αν και νωρίς, η καλοκαιρινή σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η έμπειρη αθλήτρια θα “ανοίξει” τη θερινή περίοδο στο Τενεσσί με στόχο να κυνηγήσει από νωρίς μεγάλες βολές. Η 26χρονη αθλήτρια έχει ανάγκη για αγώνες, αφού η τελευταία φορά που βρέθηκε στον κλωβό, ήταν τον Δεκέμβριο του 2019 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Το 2020 όπως και για τους περισσότεροτς αθλητές έτσι και για την Σκαρβέλη ήταν χαμένη αγωνιστικά, αφού δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε καμία διοργάνωση.

Η Σκαρβέλη μετά τον αυριανό αγώνα στο Τενεσσί θα αγωνιστεί στη Βιρτζίνια το διήμερο 16-17 Απριλίου. Η αθλήτρια βρίσκεται στην 21η θέση του ranking για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με συνολικά 32 αθλήτριες να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο αγώνισμα στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ 71,33 μ., αναμένεται να συνεχίσει τους αγώνες της στις ΗΠΑ, ενώ αν το επιτρέψουν οι συνθήκες είναι πιθανό να έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

sportime.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Ζάιον «έπιασε» τον Σακίλ και ετοιμάζεται να τον προσπεράσει (vid)

Ο καιρός σήμερα 07/04/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics