Breaking News
07 Απριλίου 2021

Σε συνέχεια του κύκλου ενημέρωσης για το πλαίσιο εφαρμογής της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α), ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος της Ε.Π.ΑΘΛ.Α, Γιώργος Μαυρωτάς είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους προπονητών και διαιτητών και πιο συγκεκριμένα:


* Ομοσπονδία Προπονητών (ΠΟΠΑ)
* Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (ΠΕΠΠ)
* Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ)
* Σύνδεσμο Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ)
* Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ)
* Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Σάλας
* Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΔΠΕ)
* Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ)
* Ομοσπονδία Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος (ΟΔΒΕ)
* Σύνδεσμο Διαιτητών Χειροσφαίρισης
* Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ).

Ο κ. Μαυρωτάς παρουσίασε τη δομή και τη λειτουργία της Ε.Π.ΑΘΛ.Α., που στόχο έχει την ανάπτυξη συνεργειών για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων καθώς και τη σχετική ιστοσελίδα με την πλατφόρμα υποβολής αναφορών για περιστατικά χειραγώγησης στον αθλητισμό που σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία.
Υπό το σύνθημα «Ενώνουμε δυνάμεις, προστατεύουμε τον αθλητισμό», η πολιτική ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τους εμπλεκόμενους και να διαμορφώσει ένα νέο πεδίο όπου η συμμαχία των δυνάμεων ακεραιότητας θα περιορίσει ή και θα εξαλείψει εμπεδωμένες παθογένειες, με συντονισμένες ενέργειες κυρίως στον τομέα της πρόληψης (ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, εκπαίδευση), αλλά και στον τομέα της καταστολής (ανάλυση, διερεύνηση, δίωξη).

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 07/04

Παγκόσμια ημέρα Υγείας 2021 στην Περιφέρεια Κρήτης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics