Breaking News
07 Απριλίου 2021

Τα πληρώματα στη δίκωπο ανδρών και γυναικών ταξίδεψαν στην Ιταλία για το ευρωπαϊκό της κωπηλασίας
Δημήτρης Ντζάνης

 

Δύο ακόμα ελληνικά πληρώματα ταξίδεψαν σήμερα για το Βαρέζε, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας ανδρών-γυναικών. Τα πληρώματα στη δίκωπο ανδρών (Ζήσης Μπουκουβάλας, Γιάννης Καλανδαρίδης) και γυναικών (Χριστίνα Μπούρμπου, Μαρία Κυρίδου) βρίσκονται από σήμερα στη βόρεια Ιταλία. Εκεί ολοκληρώνεται αύριο η επεισοδιακή, όπως εξελίχθηκε, ευρωπαϊκή ολυμπιακή ρεγκάτα, που αναβλήθηκε για χθες και σήμερα εξ αιτίας των θυελλωδών ανέμων. Το αυριανό πρόγραμμα θα αρχίσει στις 9:30 το πρωί με τα ημιτελικά στο σκιφ των ανδρών και την προσπάθεια πρόκρισης του Στέφανου Ντούσκου. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 12:50, ώρα Ελλάδας.

Οπότε και θα μάθουμε ποια από τα τέσσερα πληρώματα που μετέχουν στην ευρωπαϊκή ρεγκάτα θα διεκδικήσει το μοναδικό εισιτήριο πρόκρισης της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Να σημειωθεί πως οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Τόκιο, με τη δίκωπο, από το 2019.

 Σαββατοκύριακο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Η διήμερη αναβολή της ευρωπαϊκής ρεγκάτα, κανονικά θα ολοκληρωνόταν σήμερα, φέρνει αλλαγές και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ακολουθεί. Το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε την Παρασκευή και θα ολοκληρωνόταν την Κυριακή, αλλά τα σχέδια αλλάζουν. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναρτήθηκε σήμερα το απόγευμα από τους διοργανωτές, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Και υπάρχει μια εξήγηση. Να δοθεί η Παρασκευή ως μέρα ξεκούρασης σε όσους-ες μετέχουν στην ευρωπαϊκή ρεγκάτα.

Διαβάστε επίσης:

«Ενώνουμε δυνάμεις, προστατεύουμε τον αθλητισμό»

Όλα τα ζώδια 07/04

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics