Breaking News
07 Απριλίου 2021

Ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης έβγαλαν οι Δημήτρης Σωτηρίου, Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν και Απόστολος Γιάννου, με τους τρεις παίκτες έτσι να τίθενται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.


Με τους Ντε Γκούζμαν, Σωτηρίου και Γιάννου να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του OΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» την Τετάρτη (7/4).

Οι Κρητικοί προετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (10/4, 17:15) για την 3η αγωνιστική των Play Out της Super League 1. Με τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Νίκο Νιόπλια να παραμένουν πολλά. Συγκεκριμένα, οι Τσιλιανίδης, Νέιρα, Ναμπί, Καστάινιος, Βαζ και Σόουζα έκαναν θεραπεία, ο Γιαννούλης ατομικό και ο Σολίς ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής, ενώ εκείνη της Πέμπτης (8/4) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

 sdna.gr

Διαβάστε επίσης:

Κωπηλασία: Μεγαλώνει η εθνική ομάδα στο Βαρέζε

«Ενώνουμε δυνάμεις, προστατεύουμε τον αθλητισμό»

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics