Breaking News
08 Απριλίου 2021

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της εθνικής ομάδας της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό που "φιλοξενεί" η Σόφια της Βουλγαρίας.

 

 Ο Διονύσης Ραψομανίκης στην σπουδαιότερη βαθμολογούμενη διοργάνωση των ανδρών στη «γηραιά» ήπειρο, κατηγορίας G4, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας των -54 κιλών, πραγματοποιώντας εντυπωσιακό… ποδαρικό για τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση.

Με το μετάλλιο του Ραψομανίκη η Ελλάδα έφτασε συνολικά τα 12 ασημένια στην Ιστορία του θεσμού, με πιο πρόσφατο αυτό του Γιώργου Σιμιτσή, στην ίδια κατηγορία, το 2014 στο Μπακού.

Ο Ραψομανίκης, Νο-1 του ταμπλό και Νο-9 στην παγκόσμια κατάταξη του Μαρτίου, στον γύρο των 16 νίκησε 18-11 τον Ισπανό Αρίγιο, ενώ «μπήκε» στα μετάλλια μετά τη νίκη 13-9 επί του Γάλλου Μπεντάρτ.

Στον αγώνα για την είσοδό του στον τελικό, έκαμψε και την αντίσταση του Λευκορώσου Καζλού με 6-2, όμως στον τελικό γνώρισε την ήττα με 31-9 από τον Ούγγρο Σαλίμ, με αποτέλεσμα να κατακτήσει την 2η θέση.

 gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics