Breaking News
09 Απριλίου 2021

Μία 26χρονη Νιγηριανή έκλεψε την παράσταση στην κατηγορία του Μεικτού Πουμσέ
Κώστας Ασημακόπουλος

 

Λίγες ημέρες πριν μπει στο μήνα της για να γεννήσει μία 26χρονη Νιγηριανή αγωνίστηκε σε αγώνα επίδειξης τάε κβο ντο και μάλιστα κατάφερε να πάρει και το χρυσό μετάλλιο.

Η Αμινάτ Ιντρές (Aminat Idrees), έγκυος στον όγδοο μήνα διακρίθηκε στην κατηγορία του Μεικτού Πούμσε, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών που μάλιστα χαρακτήρισαν το εγχείρημα της 26χρονης ως «συναρπαστικό».

Βίντεο δείχνουν τη γυναίκα στην προσπάθεια της.

Το Πουμσέ είναι αγώνισμα επίδειξης σειράς τεχνικών του τάε κβο ντο που εκτελούνται χωρίς επαφή με αντίπαλο.

 «Είναι ένα προνόμιο για μένα να μπορώ να αγωνίζομαι στον όγδοο μήνα. Απλώς αποφάσισα να το δοκιμάσω μετά από μερικές προπονήσεις. Αισθάνομαι πολύ καλά. Ο γιατρός μου, αλλά και η οργανωτική επιτροπή επιβεβαίωσαν πως μπορώ να πάρω μέρος στα άθλημα χωρίς επαφή με αντίπαλο», δήλωσε η Αμινάτ Ιντρές.
Υπήρξαν όμως και αυτοί που της άσκησαν κριτική μέσω του twitter:

«Είναι περισσότερο αηδιαστικό παρά συναρπαστικό», έγραψε μία γυναίκα στο twitter, ενώ μία άλλη έγραψε πως με τέτοιους τρόπους (οι εγκυμονούσες) αποκτούν προβλήματα και απασχολούν στο ιατρικό προσωπικό για ζητήματα που θα μπορούσαν να έχουν προβλεφθεί.

 Άλλοι υπερασπίστηκαν την 26χρονη γράφοντας με εγκωμιαστικά σχόλια για τις κινήσεις της και υπογραμμίζοντας πως τα Πούμσε δεν αποτελούν μάχη αλλά «έναν τακτικό συνδυασμό κινήσεων απέναντι σε φανταστικές επιθέσεις», ενώ εκπρόσωπος του National Sports Festival τόνισε στο CNN πως η συμμετοχή της Ιντρές επιτράπηκε μετά από ιατρικές εξετάσεις.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Κωπηλασία Στον τελικό Κυρίδου-Μπούρμπου

NBA – Αποτελέσματα 9/4: «Χρυσές» νίκες για Χιτ και Μπουλς [vids]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics