Breaking News
15 Απριλίου 2021

Ο Μίλτος Τεντόγλου προετοιμάζεται στην Καλαμάτα για τους αγώνες του καλοκαιριού
Θοδωρής Γεωργαντάς  

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη φετινή εμφάνιση του Μίλτου Τεντόγλου σε αγώνες του ανοικτού στίβου έχει αρχίσει. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος πριν από περίπου 40 ημέρες στο Τορούν της Πολωνίας πραγματοποιεί στην Καλαμάτα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για την θερινή σεζόν.

Μετά την επέμβαση στο γόνατο, οι ενοχλήσεις, που ένιωθε ο άλτης του μήκους από τα Γρεβενά, ανήκουν στο παρελθόν. Ο Τεντόγλου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ήδη είναι έτοιμο και το πρόγραμμά για τους αγώνες του ανοικτού στίβου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο πρωταθλητής του μήκους θα κάνει την πρώτη του φετινή εμφάνιση στον ανοικτό στίβο, σε αγώνα εντός Ελλάδας, που θα γίνει στα μέσα Μαΐου.

Στόχος του Τεντόγλου στην σεζόν του ανοικτού στίβου είναι η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αν και εφόσον δεν αναβληθούν. Το είχε πει ξεκάθαρα, άλλωστε, και ο προπονητής του άλτη του μήκους, ο Γιώργος Πομάσκι, στην συνέντευξη που είχε δώσει στο sports3.gr και την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Για ένα… μεταλλιάκι, έκανε λόγο ο πολύπειρος προπονητής.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έστειλε επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο στη Γ.Γ.Α. για την επανεκκίνηση του αθλήματος

ΟΦΗ: Αγιασμός… χθες! Νέα θλάση στους Κρητικούς!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics