Breaking News
16 Απριλίου 2021

Συνεχίζει τη δυναμική της απόδοση η Yamaha και στο τρίτο γκραν πρι της χρονιάς, με highlight όμως την επιστροφή του Μάρκεθ και μάλιστα στην τρίτη θέση του FP1.

 

Η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών των γκραν πρι της Πορτογαλίας σηματοδότησε την επιστροφή στο MotoGP, μετά 265 ημέρες, του έξι φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Μαρκ Μάρκεθ με τη Honda, μετά από ένα σοβαρό κάταγμα που υπέστη στο χέρι, στον περσινό αγώνα της Χερέθ.

 Η νυχτερινή βροχή άφησε αρκετή υγρασία στην άσφαλτο της πίστας του Αλγκάρβε, με τους χρόνους να είναι σημαντικά πιο αργοί σε σχέση με πέρυσι. Καθώς οι συνθήκες βελτιώθηκαν με την εμφάνιση του ήλιου, αρκετοί αναβάτες ξεκίνησαν γρήγορους γύρους.

 Αυτός που κατάφερε το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν τελικά ο Βινιάλες, νικητής του πρώτου αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ. Πίσω του βρέθηκε ο Άλεξ Ρινς με τη Suzuki, ενώ με την ίδια μοτοσικλέτα, ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής Μιρ ήταν μόλις 13ος. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε φυσικά από τον υπερφυσικό Μάρκεθ, που για μια ακόμα φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με έναν τρίτο χρόνο στο FP1, τη στιγμή που κανείς δεν περίμενε να πιέσει τη Honda τόσο γρήγορα.

 Οι ταχύτεροι χρόνοι δεν έχουν ωστόσο τόση σημασία, όταν 13 αναβάτες ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο χρόνου γύρου, κάτι που καταδεικνύει το επίπεδο του ανταγωνισμού που θα απολαύσουμε στην Πορτογαλία την Κυριακή. Έως τότε, το FP2, που ξεκινά στις 16:10 ώρα Ελλάδος σήμερα, θα ξεκαθαρίσει περισσότερα πράγματα για τη δυναμική οδηγών και ομάδων.
gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης

Κύπελλο βόλεϊ γυναικών: Ώρα κούπας για Α.Ο. Θήρας και ΠΑΟΚ

Σήμερα 16 Απριλίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics