Breaking News
22 Απριλίου 2021


Επιμέλεια: Κώστας Χολίδης 
Ιστιοπλοΐα: Όγδοος ο Παπαδημητρίου, έμεινε πίσω η Καραχάλιου


Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου βρίσκεται στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης στα Λέιζερ Σάνταρντ, ενώ η Βασιλεία Καραχάλιου υποχώρησε στην 15η θέση στα Λέιζερ Ράντιαλ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βιλαμούρα ο διεθνής αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο στις κατηγορίες Λέιζερ Στάνταρντ και Λέιζερ Ράντιαλ.

 Στα Στάνταρντ θα πάρουν την πρόκριση δύο ευρωπαϊκές χώρες και μετά την 6η ιστιοδρομία η Ελλάδα είναι πολύ πίσω. Συγκεκριμένα είναι 8η με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου να βρίσκεται στην 38η θέση με 81 βαθμούς μεταξύ 139 σκαφών. Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο Τόκιο θα πάνε οι αθλητές από την Ισπανία και την Ολλανδία.

Από εκεί και πέρα ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης είναι 44ος με 106β., ο Αντώνης Μπουγιούρης 63ος με 150β., ο Γεώργιος Παπαδάκος 90ος με 205β. και ο Λουκιανός Ζαμίτ 105ος με 241 βαθμούς.

 Στα Ράντιαλ η Βασιλεία Καραχάλιου, που έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό την πρόκριση της Ελλάδας και τη δική της στου Αγώνες του Τόκιο, έπεσε στην γενική βαθμολογία. Στην 5η και 6η ιστιοδρομία τερμάτισε 21 και 18 αντίστοιχα και με 52 βαθμούς είναι 15η σε σύνολο 89 σκαφών.

Αύριο Παρασκευή (22/04) ξεκινά στο Καντίθ της Ισπανίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX με τη συμμετοχή του Βύρωνα Κοκκαλάνη και της Κατερίνας Δίβαρη.
sport24.gr
Διαβάστε επίσης

Ρόι Κάρολ: «Στον ΟΦΗ σώθηκε η καριέρα και η… ζωή μου»

Όλα τα ζώδια 22/04

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics