Breaking News
23 Απριλίου 2021

Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειώνονται κυρίως σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θεσσαλία με αραιή συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα και σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο κυρίως στη νότια Ελλάδα. Περισσότερες και εντονότερες θα είναι οι βροχές το Σάββατο σε Ιόνιο, ηπειρωτικά και βόρειο Αιγαίο. Την Κυριακή οι βροχές θα σταματήσουν με επικράτηση βοριά. Με αρκετά καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 6 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αρκετή συννεφιά με βροχές κατά διαστήματα και το θερμόμετρο από 10 έως 18 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βορειότερα και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς.

Στην Πάτρα αρκετή συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, αραιές νεφώσεις τοπικά πιο πυκνές. Ο υδράργυρος από 7 έως 24 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγη παροδική συννεφιά και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αρκετή ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά κατά διαστήματα. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες παροδικές νεφώσεις στα βόρεια και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Άνεμοι στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ, νότιοι στα υπόλοιπα με εξασθένηση και η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αραιή συννεφιά τοπικά πιο πυκνή με βροχές κυρίως στη Θεσσαλία και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Ο υδράργυρος από 9 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με σκόνη στην ατμόσφαιρα. Άνεμοι ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί έως 4 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

 alphatv.gr
Διαβάστε επίσης

ΝΒΑ – Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εξαιρετική άμυνα και Μπακς για τίτλο!

Αρβανίτη, Καραγκούνη: Πρόωρος αποκλεισμός στο Κανκούν - beach Volley

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics