Breaking News
25 Απριλίου 2021

Επιμέλεια: Κώστας Χολίδης
Athletes of the RS:X men event start their race during the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 8, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia)


Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης μπήκε δυνατά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης RSX που διεξάγεται στο Καντίθ της Ισπανίας και είναι τρίτος μετά από τρεις ιστιοδρομίες.

Δυναμικά ξεκίνησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης RSX στο Καντίθ της Ισπανίας.

Στις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 13, 1 και 2 αντίστοιχα και με 16 βαθμούς είναι 3ος στη γενική βαθμολογία των 42 σκαφών.

Προηγείται ο Ολλανδός Κ. Μπαντλόε με 15β. και ακολουθεί ο Ισραηλινός Ρ. Ροβενί με τους ίδιους βαθμούς.

Στις γυναίκες η Κατερίνα Δίβαρη τερμάτισε 11, 13 και στην τρίτη κούρσα χρεώθηκε με 29 βαθμούς ποινής. Έτσι, με 53 βαθμούς είναι 18η μεταξύ 28 σκαφών.

sport24.gr
Διαβάστε επίσης

 Νιόπλιας: «Κέρδισε ο ΟΦΗ, δεν έχασε η ΑΕΛ» [vid]

Πρεβολαράκη – πάλη: «Στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics