Breaking News
28 Απριλίου 2021

Ξεκινούν τα Play Off με τους «κιτρινόμαυρους» να φιλοξενούν το Διαγόρα

 

Με στόχο να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα, ο Εργοτέλης ξεκινά σήμερα τις υποχρεώσεις του στα Play Off της Super League 2, φιλοξενώντας στις 15:30 τον Διαγόρα στο Παγκρήτιο Στάδιο (μετάδοση ERTSPORTS2).

Στους «κιτρινόμαυρους» υπάρχει αισιοδοξία αλλά δε λείπουν τα προβλήματα. Κι αυτό γιατί μένουν εκτός οι Νεράλ και Μποτέ που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς τους οπως και ο Μπουτσάκης ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Παράλληλα ο Μανουσάκης θεωρείται αμφίβολος καθώς δεν μπήκε ούτε χθες στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου Γιάννης Ταουσιάνης αναμένεται να ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές του αύριο πριν το ματς ποιοι θα στελεχώσουν την 20μελή αποστολή για το ματς με την ομάδα της Ρόδου.

*Δοκιμασία έχουν μπροστά τους τα Χανιά που αντιμετωπίζουν σήμερα την Ξάνθη στην ακριτική πόλη. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας των Play Off:

 1η Αγωνιστική (15.30):

Ιωνικός-Λεβαδειακός (EΡΤ3)

Ξάνθη-Χανιά (ΕRTSPORTS)

 Εργοτέλης-Διαγόρας (ERTSPORTS2)

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1.Ιωνικός 47

 2.Ξάνθη 41

3.Λεβαδειακός 41

4.Εργοτέλης 36

5. Χανιά 35

6.Διαγόρας 30

 Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης

Neakriti.gr
Διαβάστε επίσης

Η αποστολή της Γυναικείας ομάδας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα για ένα εισιτήριο στον τελικό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics