Breaking News
05 Μαΐου 2021

Play Offs Super League Interwetten - 7η αγωνιστική: Οι Πειραιώτες «πλήγωσαν» του γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν και πέναλτι για τη νίκη
Θανάσης Μαργαρίτης  

 

Ο Άρης υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play offs της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1 και την ομάδα του Μάντζιου να χάνει και πέναλτι! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14′ με τον Μάνο, με το VAR να παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του γκολ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στο 82′ με τον Φορτούνη.

Οι Πειραιώτες είναι μαθηματικά αδιάφοροι και έχουν την προσοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ενώ από την άλλη οι Θεσσαλονικείς νιώθουν όλο και πιο πολύ πίεση για τη δεύτερη θέση μετά και το σημερινό αποτέλεσμα.

Το ματς είχε πολλά να δώσει από το πρωτο λεπτό. Στο 3′ ο Ντρέγκερ έκανε γύρισμα, η μπάλα βρήκε στον Μπεναλουάν και στη συνέχεια πήγε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 7′ ο Κουέστ με βολέ έβγαλε τον Μανσίνι σε αντεπίθεση, αλλά δεν έκανε καλό σουτ από πλάγια θέση, με τον Τζολάκη να μπλοκάρει. Στο 11′ ο Σάσα βρήκε τον Μάνο, που έκανε το πλασέ, με τον Τζολάκη να διώχνει παίρνοντας εξαιρετική θέση. Η μπάλα πήρε ύψος, βρήκε στο κεφάλι του Μάνου και για λίγο πέρασε την γραμμή της εστίας, πριν την διώξει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Μετά από έλεγχο της φάσης με το VAR, ο Ισραηλινός διαιτητής, Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ, έδειξε σέντρα στο 14ο λεπτό.

Στο 19′ ο Ολυμπιακός είχε και δεύτερο δοκάρι. Ο Κάιπερς βγήκε σε αντεπίθεση, πέρασε τον Κουέστα, από πλάγια θέση, έκανε το πλασέ και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι, για να διώξει στη συνέχεια ο Δεληζήσης πάνω στη γραμμή. Στο 35’ ο Ντρέγκερ έκανε σέντρα, ο Βρουσάι, πήδηξε μόνος για την κεφαλιά, αλλά δεν την έπιασε καλά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 37’ ήρθε ο τραυματισμός του Δεληζήση που βγήκε έξω με το φορείο. Τελικά δεν μπόρεσε να συνεχίσει και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Ροζ. Και κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο χωρίς να κάνουν κάποια αλλαγή. Με τον ρυθμό να μην είχε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Ήταν πεσμένος. Στο 68’ ο Μαρτίνς έβαλε τον Χασάν στην θέση του Βρουσάι και τον Φορτούνη στην θέση του Βαλμπουενά. Τοι γύρισε σε σχηματισμό 4-4-2. Ένα λεπτό αργότερα και ο Μάντζιος έβγαλε τους Μάνο, Μπερτόγλιο για να μπουν οι Ματίγια, Σαντέ Σίλβα. Και το γύρισε σε σχηματισμό 4-1-4-1.

Στο 77΄μπήκε στο ματς, μεταξύ άλλων και ο Καλογερόπουλος. Ο 17χρονος στόπερ πήρε την θέση του Ντρέγκερ. Ήταν και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Στο 71’ ήρθε η πιο επικίνδυνη φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σάσα έκανε το φαλτσαριστό πλασέ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Για να έρθει το 82’ και η ισοφάριση από τον Κώστα Φορτούνη. Δέχθηκε την πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή, από τον Χασάν, για να σκοράρει με πλασέ.

Στο 83’ ο Χασάν βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια, μέσα στην μεγάλη περιοχή, έκανε το συρτό σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Κουέστα. Στο 88’ ο Τιάγκο Σίλβα έκανε πέναλτι στον Σαντέ Σίλβα. Το οποίο εκτέλεσε ο Μπρούνο Γκάμα, στέλνοντας την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 90’ ο Μπρούνο Γκάμα έκανε το σουτ για να στείλει την μπάλα στο δοκάρι.

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

ΓΚΟΛ: 14’ Μάνος – 82’ Φορτούνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38’ Μπεναλουάν – 51΄ Ραντζέλοβιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κούεστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης (39′ Ροζ), Τζέγκο (80′ Ιωάννου), Σάσα, Γκάμα, Μπερτόγλιο (69′ Σίλβα), Μαντσίνι (80′ Ματέο Γκαρσία), Μάνος (69′ Ματίγια).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ντρέγκερ (77′ Καλογερόπουλος), Σεμέδο, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής (77′ Μπουχαλάκης), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (68′ Φορτούνης), Βρουσάι (68′ Χασάν), Κάιπερς (77′ Ελ Αραμπί).

sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Με Σάρισες Φλώρινας και Τόλιου αρχίζει αύριο το Europe Cup γυναικών

 

ΟΦΗ: Προτάθηκε (ένας όχι και τόσο) ξένος προπονητής!

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics