Breaking News
22 Μαΐου 2021

O Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, τις υποχρεώσεις του στο ATP 250 Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon, καθώς επικράτησε του Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα (2-0 σετ) στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Επόμενος στόχος του Έλληνα πρωταθλητή είναι η κατοχύρωση μίας θέσης στον τελικό του τουρνουά, την οποία διεκδικεί απέναντι στον Λορέντσο Μουζέτι (No 88).

Η αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό της Λιόν θα μεταδοθεί το Σάββατο 22/5, στις 15.00 από το COSMOTE SPORT 6HD.

Συνημμένα θα βρείτε τα προγράμματα των καναλιών COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 6HD της τρέχουσας εβδομάδας με αλλαγές στις επαναλήψεις και με την προσθήκη του αυριανού 1ου Ημιτελικού στο τένις ATP 250 Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ιταλού Λορέντσο Μουζέτι (22.05 15:00, CS6HD).

onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

Η Περιφέρεια Κρήτης υποστηρίζει τον αθλητισμό ως υγιές πρότυπο για τη νεολαία [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics