Breaking News
29 Μαΐου 2021

Με αφορμή την παρθενική κλήση στην εθνική Ελλάδος, του Μανώλη Σάλιακα, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ανέβασε ανάρτηση στο Facebook με αιχμές κατά του διαιτητή, Φωτιά.

Ως γνωστόν, ο Εργοτέλης έχει παράπονα από τη διαιτησία του Φωτιά στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, που έκρινε την άνοδο στη SL1 και ο Τζώρτζογλου του αφιέρωσε μάλιστα και μαντινάδαΑναλυτικά η ανάρτηση:“Ακόμα ένας νέος ποδοσφαιριστής ο Μανώλης Σάλιακας γαλουχημένος και αυτός στις ακαδημίες του Εργοτέλη σε αυτή την αστείρευτη γεννήτρια παραγωγής ποδοσφαιριστών αλλα και Αθλητικών συνειδήσεων και συμπεριφορών ήθους του Μαρτινέγκο κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα των ανδρών..

Ο τέταρτος κιτρινόμαυρος ποδοσφαιριστής που τα τελευταία δύο χρόνια μετά τους Νίκο Καρέλη – Λέανδρο Κούτρη – Ανδρεα Μπουχαλακη.. Ετσι χτίζεται τo μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι με κάθε λογής Φωτιάδες…Ποδόσφαιρο δεν είναι οι υπόγειες και σκοτεινές διαδρομές…Το μέλλον του ποδοσφαίρου είναι όσα πρεσβεύει ο Εργοτέλης, με αυτά τα παιδιά του τόπου μας, με κρυστάλλινη ποδοσφαιρική φιλοσοφία, με ήθος και παιδεία!Εβαλανε του τη Φωθιά..ύπουλα για να αρπάξεικαι ένας δεν εβρέθηκε..νερό να του πεταξει.. Ν.Τ”. 

Πηγή: soccerplus.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκούραση για Αστέρα… πριν τον τελικό με ΟΦΗ

 

Σήμερα 29 Μαΐου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics