Breaking News
05 Ιουνίου 2021

Γραμματικοπούλου - τένις: Η Ελληνίδα αθλήτρια διεκδικεί τον 12ο τίτλο ITF στην καριέρα της
Γιάννης Νιαστίτης 


Την πρόκριση στον τελικό του Tatarstan Open, που διεξάγεται στο Καζάν, ένα τουρνουά αξίας 25.000 δολαρίων, εξασφάλισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο.4 του ταμπλό) στο απλό των Γυναικών. Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εντυπωσιακή από την αρχή της διοργάνωσης και σήμερα το πρωί (5/6), επικράτησε της Ρωσίδας Βλάντα Κόβαλ με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 6-2) στον πρώτο ημιτελικό της ημέρας. Η Γραμματικοπούλου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 7/11 μπρέικ πόιντ και το εντυπωσιακό 83% στο δεύτερο σερβίς, στοιχεία που ήταν καταλυτικά για την εξασφάλιση της νίκης.

Η 24χρονη από το Κιλκίς είχε καταβάλλει χθες (4/6) την αντίσταση της Αλίνα Τσαράεβα με 2-1 σετ (1-6, 6-0, 6-0) στα προημιτελικά και πλέον στον τελικό περιμένει τη νικήτρια του έτερου ημιτελικού, ανάμεσα στις Βαλέρια Σαβίνιουχ (Νο.1 του ταμπλό) και Άννα Καμπάρεβα. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή (6/6). Αυτός είναι συνολικά ο 22ος τελικός της Γραμματικοπούλου σε σε επίπεδο ITF στο απλό των Γυναικών, έχοντας μέχρι στιγμής 12 νίκες. Στο διπλό των Γυναικών, με παρτενέρ την Αναστασία Ζαχάροβα, η Γραμματικοπούλου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκαν από το δίδυμο των Νιγκίνα Αμπντουραΐμοβα / Ανγκελίνα Γκαμπούεβα.

sports3.gr

Διαβάστε ακόμη:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics