Breaking News
05 Ιουνίου 2021

Ο Λούκα Ντόντσις δήλωσε ότι ο Κουάι Λέοναρντ διέλυσε τους Μάβερικς στο Game 6 στο Ντάλας, προσθέτοντας ωστόσο ότι όλοι στους Μάβερικς πιστεύουν ότι μπορούν να νικήσουν το Game 7.

Με το Game 6 να έχει ολοκληρωθεί και τους Κλίπερς να έχουν επιβληθεί με 104-97 των Μάβερικς στο Ντάλας, ο Λούκα Ντόντσιτς δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί την αλήθεια: Ο Κουάι Λέοναρντ (45 πόντοι) διέλυσε τους Μαβς.

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα, ο Σλοβένος σταρ κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του Λέοναρντ και ήταν ξεκάθαρος: "Ο Λέοναρντ μας διέλυσε. Αυτό έκανε. Είχε σπουδαίο παιχνίδι. Αυτό κάνει όμως".

Με τους φιλοξενούμενους να μετράνε σε αυτή την σειρά 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και την σειρά να μεταφέρεται πάντως στο Λ.Α, ο Ντόντσιτς τόνισε ότι όλοι στο Ντάλας πιστεύουν στην πρόκριση: "Έχουμε ακόμα κίνητρο. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε.

Στο Game 7 δεν έχει σημασία που είσαι. Πρέπει να τα δώσεις όλα. Πιστεύουμε όλοι ότι μπορούμε να νικήσουμε. Έχουμε νικήσει τρεις φορές στο Λ.Α και θέλουμε να προσπαθήσουμε πάλι".

sport24.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ο καιρός σήμερα 05/06/2021

 

Ο ΟΦΗ δημιούργησε την επίσημη κοινότητά του στο Viber

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics