Breaking News
06 Ιουνίου 2021

Δεν τον υπολόγιζε κανείς, αλλά... καλά να πάθουν: ο Μιγκέλ Ολιβέιρα πήρε τεράστια νίκη σχεδόν από το πουθενά στην Καταλονία, αφήνοντας πίσω του Ζαρκό και Μίλερ.


Ο Πορτογάλος οδηγώντας στο όριο έριξε στο ασφάλτινο καναβάτσο τον Φάμπιο Κουαρταραρό και μετά χάθηκε στο βάθος, ενώ δε λύγισε από την πίεση του Ζαρκό, που τον έφτασε στο τέλος.

Έτσι, ο αναβάτης της KTM έφτασε τις 3 νίκες καριέρας, με τον Ζοάν Ζαρκό να έρχεται δεύτερος και τον σταθερότατο Τζακ Μίλερ να συμπληρώνει το βάθρο.

Βέβαια, για να πάρει ο Αυστραλός την 3η θέση έπρεπε να δεχτεί ποινή (σωστή) 3 δευτερολέπτων ο Φάμπιο Κουαρταραρό έναν γύρο πριν το τέλος, με τον Γάλλο να υποχωρεί στην 4η θέση.

Μιρ, Βινιάλες, Μπανάια, Μπίντερ Μορμπιντέλι και Μπαστιανίνι συμπλήρωσαν τη δεκάδα, από την οποία απουσίαζαν εκ νέου Ρόσι και Μάρκεθ.

Διαβάστε ακόμη:

sdna.gr

Ένα άλμα κι έφυγε για τελικό ο Τεντόγλου, «βολίδα» η Σπανουδάκη

 

Ο καιρός σήμερα 06/06/2021

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics