Breaking News
09 Ιουνίου 2021

Παράλληλα με το ζήτημα του αγωνιστικού σχεδιασμού, στην ομάδα των Χανίων γίνονται οι πρώτες διεργασίες για τον καταρτισμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

 

Παράλληλα με το ζήτημα του αγωνιστικού σχεδιασμού, στην ομάδα των Χανίων γίνονται οι πρώτες διεργασίες για τον καταρτισμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Προφανώς για να ξεκαθαρίσουν οι ημερομηνίες θα πρέπει να υπάρξει μια πιο καθαρή εικόνα για το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα… Είναι σαφές ωστόσο ότι ο Παπαδόπουλος έχει ένα αρχικό πλάνο στο μυαλό του για το πώς θα “περπατήσει” η προετοιμασία του καλοκαιριού, με το δεδομένο που υπάρχει να είναι πως η αποστολή θα πραγματοποιήσει το βασικό της στάδιο εκτός Χανίων και ειδικότερα εκτός Κρήτης, κάτι άλλωστε που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Από εκεί και πέρα, αυτή τη στιγμή η πιθανότερη ημερομηνία με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, είναι η προετοιμασία να ξεκινήσει το διάστημα μεταξύ 15-30 Ιουλίου.

Για ό,τι αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το μέρος που θα επιλεγεί, αυτό είναι κάτι που θ’ αποφασιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός Χανίων και ειδικότερα είναι δίπλα στην οικογένειά του στο Κιλκίς.

 Πηγή: Athlitiko
Διαβάστε ακόμη:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 17 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 08 /06/2021

 

Όλα τα ζώδια 09/06

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics