Breaking News
15 Ιουνίου 2021

Ελισάβετ Πεσιρίδου: Η πρωταθλήτρια των εμποδίων είναι αποφασισμένη για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θανάσης Μαργαρίτης


Η Ελισάβετ Πεσιρίδου αγωνίστηκε το Σάββατπ (12/3) στη Γενέυη, όπου και δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα της εξαιτίας μίας σύσπασης. Η πρωταθλήτρια των εμπόδιων θα αγωνιστεί κανονικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων που θα γίνει στη Ρουμανία (19-20/6), μιας και ο γιατρός της Ομοσπονδίας δε βρήκε κάτι ανησυχητικό. Η αθλήτρια της Iωάννας Σιώμου θα αγωνιστεί ωστόσο μόλις με μία προπόνηση, καθώς θα πρέπει να ξεκουραστεί μέχρι την Πέμπτη.

 Η πρωταθλήτρια Ελλάδας σε ανοιχτό και κλειστό στίβο στα 100μ. εμπ. είναι αποφασισμένη να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ωστόσο θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της με μία καλή επίδοση, μιας και μέχρι στιγμής δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα μπορέσει να βρεθεί στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Η Πεσιρίδου αν δει ότι δεν μπορέσει να κάνει καλό χρόνο στη Ρουμανία θα αγωνιστεί και στα Δρόμεια την επόμενη εβδομάδα, με σκοπό να κάνει την επίδοση που θα τη φέρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ίδια νιώθει αρκετά άτυχη, καθώς μέχρι το πέμπτο εμπόδιο στη Γενεύη πήγαινε εξαιρετικά και θεωρεί πως θα έκανε εξαιρετικό χρόνο, ο οποίος θα της έδινε και το εισιτήριο για το Τόκιο.
sports3.gr
Διαβάστε ακόμη:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics