Breaking News
16 Ιουνίου 2021

Μπριτζ: Αρχίζουν τα Grand Prix, αλλά και διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα
Αγγελική Βύζικα 

 

Μετά από σχεδόν 7 μήνες η αγωνιστική δράση ξεκίνησε και πάλι για τους αθλητές του μπριτζ. Μπορεί βέβαια κατά την περίοδο του lockdown η ομοσπονδία και οι σύλλογοι να κράτησαν «ζεστούς» τους αθλητές με διαδικτυακά πρωταθλήματα , τα οποία καθημερινά φιλοξενούσαν δεκάδες αθλητών, αλλά τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με τη δια ζώσης αγωνιστική εμπειρία. Έτσι οι περισσότεροι σύλλογοι ανά την Ελλάδα έβαλαν τα καλοκαιρινά τους και οργάνωσαν τα θερινά τους εντευκτήρια σε υπαίθριους χώρους, με πλήρη ασφάλεια για να υποδεχτούν τους αθλητές τους και με πλήρη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Μπριτζ και το καλοκαίρι

Η καλοκαιρινή περίοδος προμηνύεται πολύ ενδιαφέρουσα από αγωνιστικής άποψης, γιατί εκτός από τις καθημερινές ημερίδες, ήδη έχουν αρχίσει οι εορταστικές ημερίδες και σε λίγο θα αρχίσουν και τα τριήμερα Grand Prix, αλλά επίσης θα ενσωματωθούν στο αγωνιστικό ημερολόγιο και τα διασυλλογικά και τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Κάποιοι σύλλογοι επίσης έχουν συνδυάσει πρωταθλήματα με διακοπές, διοργανώνοντας τα καθιερωμένα τους εκδρομικά δίνοντας μια ακόμα πιο καλοκαιρινή αίσθηση στο αγωνιστικό ημερολόγιο της Ε.Ο.Μ.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.

Τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αλέκος Αθανασιάδης όσο και το Δ.Σ. αισθάνονται ικανοποίηση που μετά από τόσο καιρό οι αθλητές του μπριτζ επέστρεψαν στο φυσικό τους χώρο και περιμένουν τους νέους παίκτες, για μια γνωριμία με το μαγευτικό πνευματικό άθλημα του Μπριτζ.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων για την 1η αγωνιστική

 

 

Ο καιρός σήμερα 16/06/2021[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics