Breaking News
19 Ιουνίου 2021

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων 2021: Νίκησε στο μήκος με χαρακτηριστική ευκολία και έκανε ρεκόρ αγώνων
Θοδωρής Γεωργαντάς


Εκπληκτικός ο Μίλτος Τεντόγλου και στην Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος σε κλειστό και ανοικτό στίβο συνέχισε το σερί του σε πολύ μεγάλα άλματα. Νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία στην πρώτη κατηγορία του πρώην Μπρούνο Ζάουλι με 8μ.38, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων.

Η πρώτη προσπάθεια του Τεντόγλου ήταν 8μ.27, η δεύτερη ήταν άκυρη και στην τρίτη βγήκε το ρεκόρ αγώνων από τον Έλληνα πρωταθλητή. Δεν έκανε τέταρτη προσπάθεια.

Μήκος (Α): Τεντόγλου (Ελλάδα) 8μ.38, Γιούσκα (Τσεχία) 7μ.95, Μόντλερ (Σουηδία) 7μ.94, Λαπατσένκα (Λευκορωσία) 7μ.,84, Φαν ντερ Πλάτσεν (Βέλγιο) 7μ.66, Κίπλεσουντ (Νορβηγία) 7μ.65, Μπιτάν (Ρουμανία) 7μ.40, Γκάιο (Ελβετία) 7μ.39, Μπακ (Φινλανδία) 7μ.36, Γιάνσονς (Ολλανδία) 7μ.35.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα – Πουερτο Ρίκο 77-69: Με Αντετοκούνμπο… Κώστα!

 

ΟΦΗ: Στην Εθνική Κορασίδων Κουκουλάκη και Αεράκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics