Breaking News
21 Ιουνίου 2021

Ευαγγελία Ψάρρα- Τοξοβολία: Η πρώτη της Ολυμπιακή συμμετοχή ήταν το 2000 στο Σίδνεϊ
Μιχάλης Νιαβής 

 

Η Ευαγγελία Ψάρρα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και θα αγωνιστεί στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού για έκτη φορά στην καριέρα της. Η Ελληνίδα αθλήτρια της τοξοβολίας κατάφερε το πρωί της Δευτέρας 21/6 να προκριθεί στα προημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά του Παρισίου. Όπως ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος, τα τελικά εισιτήρια για Τόκιο αυξήθηκαν από δύο σε πέντε.

 Αυτό σήμαινε ότι πρόκριση στα ημιτελικά θα έδινε και Ολυμπιακό εισιτήριο..Στον αγώνα της απέναντι στην Αλίνα Ιλιάσοβα, η Ευαγγελία Ψάρρα πήρε τη νίκη, εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά και ταυτόχρονα την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Η Ευαγγελία Ψάρρα θα αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς αγώνες για έκτη φορά στην καριέρα της. Η πρώτη της Ολυμπιακή συμμετοχή ήταν το 2000 στο Σίδνεϊ και έκτοτε δεν έχει χάσει καμία διοργάνωση. Παράλληλα, έγινε η τρίτη αθλήτρια από την Ελλάδα με έξι Ολυμπιακές συμμετοχές. Στην ίδια κατηγορία είναι η Άγη Κασούμη στην σκοποβολή και ο Τάσος Μπουντούρης στην ιστιοπλοΐα.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 21/06

 

Εργασιακό: Έρχεται η νέα αρχή «Επιθεώρησης Εργασίας» και η ψηφιακή κάρτα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics