Breaking News
23 Ιουνίου 2021

Formula 1 - Γκραν Πρι Αυστρίας: Οι Red Bull το πάνω χέρι και ο Μαξ Φερστάπεν τον τίτλο του φαβορί 

 

Οι συζητήσεις για το Γκραν Πρι της Γαλλίας δεν έχουν κοπάσει αλλά ήδη οι ομάδες της Formula 1, και μαζί τους οι φίλοι των μηχανοκίνητων σπορ, ετοιμάζονται για το Αυστριακό Γκραν Πρι, στο Red Bull Ring. Τον δεύτερο από τους τρεις διαδοχικούς αγώνες του εφετινού προγράμματος, που είναι και ο 8ος της σεζόν.

Ελέω Τουρκίας
Στο Red Bull Ring θα γίνει τόσο ο αγώνας του προσεχούς Σαββατοκύριακου, όσο και το 9ο Γκραν Πρι της χρονιάς, στις 4 Ιουλίου. Ο δεύτερος αγώνας στην Αυστρία προστέθηκε στο καλεντάρι μετά τη ματαίωση του Γκραν Πρι της Τουρκίας.

Βεβαίως, δεν αποτελεί είδηση, πως για έναν ακόμη αγώνα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη «μάχη» των δύο μονομάχων για τον εφετινό τίτλο. Του Μαξ Φερστάπεν που προέρχεται από μία ασύλληπτη νίκη στη Γαλλία και είναι επικεφαλής στην βαθμολογία των οδηγών και του Λιούις Χάμιλτον που ακολουθεί. Με τη διαφορά μεταξύ των δύο να είναι 12 βαθμοί.

Οι Red Bull έδειξαν στο Πολ Ρικάρ ότι εφέτος έχουν το πάνω χέρι στην διεκδίκηση των δύο τίτλων. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν η Mercedes και ο Λιούις Χάμιλτον έχουν κάποια απάντηση…

Γκραν Πρι Αυστρίας
Παρασκευή, 25 Ιουνίου
12:30 – Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

16:00 – Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 26 Ioυνίου
13:00 – Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

16:00 Κατατακτήριες Δοκιμές

Κυριακή, 27 Ιουνίου
16:00 – Αγώνας
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics