Breaking News
28 Ιουνίου 2021

Ποιοι μετέχουν για την εθνική ομάδα στον αγώνα
Δημήτρης Ντζάνης

 

Με δυνατή σύνθεση θα πάρει μέρος η εθνική ομάδα ποδηλασίας ανδρών στο Γύρο Βουλγαρίας. Ο αγώνας αρχίζει με το διήμερο της Δευτέρας (28/6) και της Τρίτης (29/6) και θα συνεχιστεί με τον 68ο Γύρο Βουλγαρίας (30 Ιουνίου-5 Ιουλίου) UCI 2,2.

 Οι Χάρης Καστραντάς, Γιώργος Μπούγλας, Περικλής Ηλίας, Δημήτρης Χριστάκος, Παναγιώτης Χριστόπουλος και Νίκος Δράκος είναι η σύνθεση της εθνικής ομάδας. Σε σχέση με τον αγώνα αντοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Λάρισας, στη Βουλγαρία δεν ταξίδεψε τελικά ο νικητής Γιώργος Μπουτόπουλος, αλλά και ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, που βέβαια μετρά αντίστροφα το χρόνο για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το διήμερο αρχίζει τη Δευτέρα (28/6) με το «Cup Of Cup of Doltcini In the FootSteps of Romans». Πρόκειται για διεθνή αγώνα UCI 2,2 με δύο ετάπ και τη συμμετοχή 126 ποδηλατών και 21 ομάδων. Το πρώτο ετάπ τη Δευτέρα (287/6) είναι 126χλ, θα γίνει στην πόλη Μπάνσκο και την Τρίτη το 20ο ετάπ 137χλμ. θα γίνει από το Μπάνσκο στην πόλη Ράζλογκ, περιοχές με χιονοδρομικά κέντρα.
Διαβάστε επίσης:

Ανάβαση Ριτσώνας 2021: Μάχες μέχρι τέλους![vid]

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics