Breaking News
30 Ιουνίου 2021

Ειρήνη Βασιλείου: Η ανάρτησή της για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θοδωρής Γεωργαντάς 

 

Με μία ανάρτησή της, η Ειρήνη Βασιλείου εξέφρασε την απογοήτευσή της και την λύπη της για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια στα 400μ. για το 2021 (52.89 το φετινό ρεκόρ της) έδειξε με τον δικό της τρόπο την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

 «Και κάπως έτσι τελείωσε το όνειρο για την 2η συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς αγώνες. Δεν θα το παίξω δυνατή. Απογοητεύτηκα. Στεναχωρήθηκα & έκλαψα πάρα πολύ .Για κάποιους ίσως φανεί υπερβολικό αλλά σκεφτείτε πως είναι να θέτετε έναν στόχο και να μην το πετυχαίνετε. Το τι ακριβώς έφταιξε δεν μπορώ ακόμα να το προσδιορίσω. Ίσως χωρίς να το καταλάβω να πίεζα τον εαυτό μου για να βγάλω τον χρόνο που θα μπορούσα και τελικά έβγαζα τον χειρότερο μου εαυτό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν έτρεξα αυτό που είχα στα πόδια μου. Απογοήτευσα ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα αλλά κυρίως τον εαυτό μου .
Το μόνο που θέλω να πω είναι το ποσό ευγνώμων νιώθω γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Που είναι πάντα εκεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Σ ‘αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλα».

Η Ειρήνη Βασιλείου ήταν παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 και μεγάλος στόχος της ήταν να εξασφαλίσει την πρόκρισή του και για τους Αγώνες του Ρίο. Η χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία αγωνίστηκε σε κλειστό και ανοικτό στίβο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, λόγω της πανδημίας.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

WRC – Ράλι Κένυας: Οζιέ και Toyota στο πρώτο σκαλί του βάθρου [vid.]

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics