Breaking News
04 Ιουλίου 2021

Η καλή διάθεση που υπήρχε στην «πρώτη» της ομάδας δείχνει πως οι παίκτες κοιτάζουν την επόμενη μέρα με αισιοδοξία.

 

  Eπιμέλεια: Πάνος Κατσαρός

Η περασμένη σεζόν σίγουρα δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε η ομάδα στο ξεκίνημά της, όμως παρά τις δυσκολίες κατάφερε στο τέλος να σωθεί και να μείνει στην κατηγορία. Ο στόχος αυτή τη σεζόν είναι ο ΟΦΗ να μπει ξανά στα πλέι οφ και να διεκδικήσει Ευρωπαϊκά εισιτήρια, κάτι το οποίο έχει περισσότερες πιθανότητες να συμβεί φέτος από τη στιγμή που η ομάδα θα έχει δίπλα τον κόσμο της, θα κάνει σωστή προετοιμασία, αλλά και θα προσπαθήσει να έχει κάνει όσο πιο γρήγορα τις απαραίτητες αλλαγές στο ρόστερ.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα το πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να πάει καλύτερα φέτος, κάτι το οποίο φάνηκε και στη διάθεση που υπήρχε στην πρώτη επίσημη συνάντηση της ομάδας, που έγινε την Παρασκευή. Έτσι λοιπόν, με «όπλο» την αισιοδοξία, τους παίκτες που θα έρθουν, αλλά και τη δουλειά, ο ΟΦΗ μπορεί φέτος να εμφανίσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

athleticradio.gr
Διαβάστε επίσης:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics