Breaking News
06 Ιουλίου 2021

Είναι η πρώτη τους εμφάνιση μετά το προολυμπιακό της Χάγης
Κώστας Ασημακόπουλος


Επιστροφή στη δράση για την εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ σήμερα Τρίτη (6/7) ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του τουρνουά τεσσάρων αστεριών, στο Γκστάαντ της Ελβετίας.
Στην πρώτη του εμφάνιση μετά το προολυμπιακό τουρνουά της Χάγης το ελληνικό δίδυμο Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη βρίσκεται στο Νο5 του ταμπλό των προκριματικών, όπου υπάρχουν αρκετές από τις ομάδες που αντιμετώπισε και στο Continental Cup.

Όσον αφορά την εξέλιξη του τουρνουά, Βίκυ και Πένυ πέρασαν άνευ αγώνος τον 1ο προκριματικό γύρο και στο σημερινό αγώνα για τον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Μπέτσχαρτ, Χούμπσχερ (Ελβετία)-Μάχνο Ιν., Μάχνο Ιρ. (Ουκρανία).
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο NHL - Πέθανε ο 24χρονος αθλητής του χόκεϊ, Ματίς Κιβλένιεκς

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics