Breaking News
15 Ιουλίου 2021

Με εντυπωσιακή εμφάνιση η Βασιλική Καλλιμογιάννη προκρίθηκε στον τελικό των 3000μ. στιπλ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε η Νικολέττα Ραφαϊλάκη.


Η αθλήτρια του ΑΟ Λασιθίου συμμετείχε στο δεύτερο προκριματικού γκρουπ και με χρόνο 10:49.43 κατέλαβε την ένατη θέση και 19η στο σύνολο. Οσον αφορά την Καλλιμογιάννη έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 με χρόνο 10:31.72, “συντρίβοντας” το προηγούμενο που κατείχε από τις 21 Ιουνίου 2013 με 10:34.83 η Αθηνά Κοίνη.

Η αθλήτρια του Ιάσωνα Ιωαννίδη ήταν 6η στην πρώτη προκριματική σειρά και έβδομη στο σύνολο, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου.

athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

Οι Μαρία Κυρίδου & Χριστίνα Μπούρμπου: "Η κωπηλασία είναι ένα από τα πιο ονειρικά πράγματα στη ζωή"

 

ΟΦΗ: Συμφώνησε και παίρνει Επασί!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics