Breaking News
16 Ιουλίου 2021

Δείτε τι ταχύτητα ανέπτυξε το μονοθέσιο του Φερστάπεν
Δημήτρης Ντζάνης


Πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών στην ιστορική πίστα του Σίλβερστοουν στη Μ. Βρετανία, για τον κυριακάτικο γκραν πρι της Formula 1 και ο Μαξ Φερστάπεν, έδειξε τις άγριες διαθέσεις του. Ο Βελγοολλανδός οδηγός της Red Bull Honda, «έσπασε» το κοντέρ, στη διάρκεια των σημερινών ελεύθερων δοκιμών.

 Ο αγώνας είναι ο 10ς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς σε αυτόν θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά ο αγώνας σπριντ (F1 Sprint ή Sprint Qualifying), από τον οποίο θα κριθεί η σειρά εκκίνησης στο κυριακάτικο γκραν πρι. Ο Φερστάπεν οδηγεί την κούρσα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, έχοντας 182β., με τον Λιούις Χάμιλτον να ακολουθεί με 150β.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Ισόπαλος (1-1) ο ΟΦΗ με την Άντερλεχτ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας

 

Όλα τα ζώδια 16/07

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics