Breaking News
19 Ιουλίου 2021

Η πρωταθλήτρια του Αίαντα, Μελίνα Γεωργίου αναδείχθηκε πρώτη στο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων στο τάε κβον ντο και εξασφάλισε μια θέση στο πανευρωπαϊκό του Ταλίν.


Σημαντική διάκριση για την πρωταθλήτρια του Αίαντα στο τάε κβον ντο, Μελίνα Γεωργίου. Η νεαρή αθλήτρια, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Θοδωρή Ζηνέλη, είχε εξαιρετική παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων στην κατηγορία -41 κιλών που έλαβε χώρα στη Χαλκίδα κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Με αυτή την επιτυχία, η Γεωργίου εξασφάλισε τη συμμετοχή της με την Εθνική ομάδα για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα λάβει χώρα τον Αύγουστο στο Ταλίν της Εσθονίας.

gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης:

Γκαργκαλατζίδης: Να γυρίσω σύντομα και να βοηθήσω τον ΟΦΗ

 

Eπασί: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα» [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics