Breaking News
23 Ιουλίου 2021

Φωτογράφηση της εθνικής ομάδας στο κέντρο της ιστιοπλοΐας στη νήσο Ενοσίμα, παραμονές έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Δημήτρης Ντζάνης

 


Οι τελευταίες προπονήσεις έγιναν, τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, ξεπεράστηκαν και τα μέλη της εθνικής ομάδας ιστιοπλοΐας ανυπομονούν να ανοίξουν τα πανιά τους στον υδάτινο ολυμπιακό στίβο και με ούριο άνεμο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

 Το κλίμα είναι υπέροχο στις τάξεις της ολυμπιακής ομάδας ιστιοπλοΐας, όπως φαίνεται και στη σημερινή φωτογράφηση, στο κέντρο του αθλήματος στη νήσο Ενοσίμα, παραμονές έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

 Την εθνική ομάδα συνθέτουν οι Βύρων Κοκκαλάνης (RSX ανδρών), Γιάννης Μιτάκης (ΦΙΝΝ), Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής (470 ανδρών), Κατερίνα Δίβαρη (RSX γυναικών), Βασιλεία Καραχάλιου (Λέιζερ Ράντιαλ), Αριάδνη Σπανάκη και Αιμιλία Τσουλφά (470 γυναικών). Οι Κοκκαλάνης, Δίβαρη και Καραχάλιου κάνουν την αρχή, καθώς από τις έξι το πρωί της Κυριακής (25/7) αρχίζουν τις κούρσες τους.

 Φωτό: Nikos Alevromytis

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκό νέων: Στην πρώτη 16άδα του διπλού κοριτσιών U19 η Παπαδημητρίου με τη Ρουμάνα Σινγκεορζάν

 

 

Ιστιοπλοΐα: Δυνατό ξεκίνημα από τους Μαύρο, Αϊδινίδη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics